Vragen? Bel: 02 454 29 14

Kies je Story-abonnement

compleet

Vast abonnement

Story

2 ,25 per week
35% korting

Veelgestelde vragen

Je krijgt je magazine elke dinsdag gratis thuisgeleverd door de post of de door jou gekozen rondeman. Indien je ervoor kiest om je magazine af te halen bij je vaste krantenwinkel kan je de nieuwste editie ophalen op dinsdag afhankelijk van de openingsuren van de desbetreffende krantenwinkel. 

Na afloop van de gekozen looptijd loopt jouw abonnement vanzelf verder voor onbepaalde duur aan het standaardtarief, tenzij anders vermeld. Vanaf dan is jouw abonnement op elk ogenblik opzegbaar door te bellen naar onze lezersservice (02 454 25 93 - tijdens de kantooruren), minimaal 2 weken voor de start van de volgende looptijd (van jouw betaling), zo stoppen wij op tijd jouw abonnement.

Betaling vindt plaats door middel van een domiciliëring. Door jouw rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor domiciliëring van het afgesproken bedrag per betalingstermijn. 

Bij Story heb je de keuze uit één, twee of drie jaar. Bij drie jaar krijg je de hoogste korting én profiteer je het langst van het aanbod. Na de gekozen looptijd gelden de standaardtarieven.

Na de gekozen looptijd geldt het standaardtarief en is je abonnement maandelijks opzegbaar. Hieronder het huidige standaardtarief, geldig vanaf 1 december 2022.


Story € 15,75 per maand

Ja, dit kan. Je kan een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Het digitale magazine kan je raadplegen via de site of via de app. De nieuwste editie is elke dinsdag vanaf 5u beschikbaar.

Helaas kan je geen abonnement in het buitenland bestellen. Je kan er wel steeds voor kiezen om Story digitaal te lezen. 

Surf naar de klantendienst of contacteer ons telefonisch op 02 454 29 12 van maandag tot vrijdag van 8 tot 17 uur en op zaterdag van 9 tot 13 uur.

Story lezen, da's jouw moment! afbeelding

Story lezen, da's jouw moment!

Elke week staat Story boordevol boeiende artikels van bekend Vlaanderen en Hollywood. Laat je elke week meeslepen door pakkende verhalen en fotomomenten. Onze experts geven je tips en tricks om jouw leven net dat tikkeltje extra te geven. Met een nieuwe, uitgebreide culi-rubriek zodat het jou nooit nog aan culinaire inspiratie ontbreekt. Om niks te missen krijg je ook jaarlijks 3x Het Hofjournaal en de Story Zomerspecial in je abonnement inbegrepen. Zo blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen van je favoriete royals.


Altijd Story bij de hand

Als abonnee download je op dinsdagochtend vanaf 5 uur jouw digitale Story, precies zoals ze eruit ziet op papier. Ideaal voor aan de ontbijttafel, op de trein, of tijdens jouw middagpauze.